Schoudertassen: mooi en handig

Schoudertassen zijn heel praktisch en stijlvol en daarom een onmisbaar item in de tassencollectie van de vrouw. Daarom is de kans groot dat je al een schoudertas (of meerdere) in bezit hebt. Wil je toch graag een nieuwe schoudertas kopen, maar weet je nog geen goede reden? We helpen je graag om jezelf (en je man?) te overtuigen dat je echt nog een extra schoudertas nodig hebt!

Een mini-schoudertasje
December, de feestmaand van het jaar, staat weer voor de deur en daar moet je echt een klein schoudertasje voor hebben. Het kerstdiner of oudejaarsfeestje, daar kun je niet aankomen met die grote schoudertas die je al hebt. Je hebt een stijlvol en klein tasje nodig dat bij je jurk past en dat je makkelijk de hele avond bij je kunt houden, zodat je toch je telefoon, make-up en sleutels bij de hand hebt.

Een laptop-schoudertas
Je hebt een nieuwe baan of je hebt bij je werk je eigen laptop of veel documenten nodig. Dan kun je echt niet zonder een speciale laptop schoudertas! De ouderwetse zwarte tassen van stof zijn al lang niet meer de enige tassen die te koop zijn voor laptops, er zijn bijvoorbeeld ook stijlvolle leren laptop schoudertassen. Zo’n tas heeft een speciaal vak waar je laptop in beschermd wordt, zonder dat je een laptophoes hoeft te gebruiken. Je hoeft dus geen losse laptophoes aan te schaffen en je hebt direct een stijlvolle leren schoudertas waar je mee kunt pronken op je werk: een typische win-winsituatie!

Een shopper
Veel schoudertassen hebben zo’n lange schouderband die na een tijdje gaat irriteren. Als je vervolgens je tas in je hand draagt, zit die lange schouderband altijd in de weg. Tijd om een schopper schoudertas aan te schaffen! Deze schoudertassen hebben 2 hengsels die je zowel over je schouder als in je hand kunt dragen, waardoor je geen last meer hebt van die lange band. Een echt onmisbaar item dus!

Een messenger bag
Of ben jij juist iemand die zich irriteert aan die rechtopstaande korte hengsels omdat je je schoudertas crossbody draagt? Dan wordt het hoog tijd voor een schoudertas zonder korte hengsels! Deze zogeheten messenger bags hebben een grote flap die de hele tas bedekt en hebben geen korte hengsels die in de weg kunnen zitten.


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.